Hur mycket kostar det att vara värd för en Wix-webbplats?


Wix-priserna sträcker sig från $16 per månad till $59 per månad (faktureras årligen), plus en anpassad plan för stora företag. Kombinationsplanen är den billigaste för 16 USD per månad och ger dig en annonsfri webbplats, medan 22 USD per månad Unlimited-planen är bäst för frilansare.

Hur mycket kostar det att bygga en Wix-webbplats ?

Wix-priserna sträcker sig från $16 per månad till $59 per månad (faktureras årligen), plus en anpassad plan för stora företag. Kombinationsabonnemanget är det billigaste till $16 per månad och ger dig en annonsfri webbplats, medan $22 per månad Unlimited-planen är bäst för frilansare.

Är Wix-hosting verkligen gratis?

Wix ger dig allt du behöver för att skapa en fantastisk webbplats, inklusive gratis webbhotell. Du kan välja att få ännu fler förmåner och funktioner genom att uppgradera till en av våra Premium-planer.

Hur mycket kostar det att vara värd för en domän på Wix?

De flesta domäner kommer att kosta mellan 10 och 45 USD per år – även om vissa priser kan vara högre. Många faktorer kan påverka domänpriserna, så det är viktigt att förstå din potentiella avkastning på investeringen för varje alternativ.

Måste du betala en månadsavgift för Wix?

Du kan skapa en webbplats gratis, och med en Premium-plan kan du ansluta din egen domän, ta bort Wix-annonser från din webbplats och mer. Med de flesta Premium-abonnemang får du en 1-års gratis domänkupong och kuponger för annonsering på Google och Bing. För bästa pris rekommenderar vi våra årliga eller fleråriga planer.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar