Hoeveel kost het om een ​​Wix-website te hosten?


Wix-prijzen variëren van $ 16 per maand tot $ 59 per maand (jaarlijks gefactureerd), plus een aangepast abonnement voor grote ondernemingen. Het Combo-abonnement is het goedkoopst voor $ 16 per maand en geeft je een advertentievrije site, terwijl het onbeperkte abonnement van $ 22 per maand het beste is voor freelancers.

Hoeveel kost het om een ​​Wix-website te laten bouwen ?

Wix-prijzen variëren van $ 16 per maand tot $ 59 per maand (jaarlijks gefactureerd), plus een aangepast abonnement voor grote ondernemingen. Het Combo-abonnement is het goedkoopst voor $ 16 per maand en geeft je een advertentievrije site, terwijl het Unlimited-abonnement van $ 22 per maand het beste is voor freelancers.

Is Wix-hosting echt gratis?

Wix geeft je alles wat je nodig hebt om een ​​verbluffende website te maken, inclusief gratis webhosting. U kunt ervoor kiezen om nog meer voordelen en functies te krijgen door te upgraden naar een van onze Premium-abonnementen.

Hoeveel kost het om een ​​domein op Wix te hosten?

De meeste domeinen kosten tussen $ 10 en $ 45 per jaar, hoewel sommige prijzen hoger kunnen zijn. Veel factoren kunnen van invloed zijn op domeinprijzen, dus het is belangrijk om uw potentiële investeringsrendement voor elke optie te begrijpen.

Moet je een maandelijks bedrag betalen voor Wix?

U kunt gratis een website maken en met een Premium-abonnement kunt u uw eigen domein koppelen, Wix-advertenties van uw site verwijderen en meer. Bij de meeste Premium-abonnementen ontvangt u een gratis domeinvoucher voor 1 jaar en vouchers voor adverteren op Google en Bing. Voor de beste prijs raden we onze jaar- of meerjarenplannen aan.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord