Er WordPress gratis, hvis jeg har et domæne?


WordPress er gratis at bruge, men har nogle premium funktioner. Denne artikel vil diskutere, hvad du kan få gratis, og hvad du skal betale for at drive et websted ved hjælp af WordPress for at finde ud af det nødvendige budget.

Er WordPress gratis med eget domæne?

Svaret er Ja, og i denne artikel vil vi forklare, hvordan du konfigurerer en gratis WordPress-hosting med dit eget domæne. WordPress er en CMS-software, ansvarlig for næsten 70 % af de internet-hostede websteder i dag.

Debiterer WordPress for domæne?

Kan jeg bruge WordPress i mit domænenavn?

Domæner » Tilslut et domæne. Hvis du allerede ejer et domænenavn hos en anden udbyder, kan du bruge det domæne med dit WordPress.com-websted. I stedet for at din webstedsadresse er noget som dingroovysite.wordpress.com , vil dit websteds adresse være noget som ditgroovydomain.com .


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar