Hvordan får jeg et gratis domæne til min hjemmeside?


Hostinger er den bedste måde at få et gratis domænenavn på. Bare tilmeld dig en webhostingplan, så giver de dig et gratis domæne i et år. Der er andre måder at undgå at betale for et domæne: ved at bruge et gratis underdomæne, deltage i et affiliate program eller bruge en skitseagtig ccTLD-tjeneste.Sådan får du et gratis domæneStart en e-mail-konto. Hvis du af en eller anden grund ikke allerede har en e-mail-konto i din …Vælg et domænenavn. At vælge en adresse til dit websted er ekstremt vigtigt, …Følg registreringsoplysningerne. På dot-TK-serversiden, …Test adgang til dit websted. Når tilmeldingen er gennemført…Se mere…

Hvordan får jeg et gratis domænenavn?

Sådan får du dit gratis domænenavn. Få fingrene i et gratis domæne med udvalgte hosting-, hjemmeside- og e-mail-planer. Kvalificerede domæner omfatter .com, .net, .org, .biz, .me, .online, .us og .ca.

Hvordan får man et gratis domænenavn med Wix?

Få et gratis domænenavn til dit brand med Wix ved at anvende dets Premium-abonnement til kun $1. Desuden får du mange kraftfulde funktioner såsom gratis hosting, domæneforbindelser, Google Analytics, 500 MB lagerplads, ingen opsætningsomkostninger, premium support, ingen Wix-annoncer osv.

Hvordan får jeg et domænenavn uden en udvidelse?

Du kan bruge enhver webbrowser på din pc eller Mac. Indtast dit domænenavn i søgefeltet. Dette bør være et domænenavn uden en udvidelse. Medtag ikke en “.com”, “.tk” eller andre udvidelser i slutningen. Klik på Tjek. Dette vil vise en liste over udvidelser, dit domæne er tilgængeligt for dit domænenavn. Klik på Hent det nu ud for det domæne, du ønsker.

Kan jeg betale for et domænenavn uden webhosting?

Husk, at webhosting giver kunderne adgang til dit websted på internettet. Med andre ord er dit domænenavn din hjemmesideadresse –hosting sætter dit websted online. Du kan dog betale for et domænenavn fra iPage uden webhosting på vores domæneside. Hvilke domæneudvidelser kan jeg få med mit gratis domæne?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar